GRATIS FRAKT

13.8" basselementer

Hvorfor 13.8”? Sammenliknet med et typisk 12” element, har vi 25% større overflateareal som ved samme lydtrykk krever mindre effekt og mindre vandring fra elementet. Resultatet av dette er lavere forvrengning, høyere effekttålighet og viktigst av alt - en strammere bassgjengivelse. Hver eneste del til denne driveren har blitt spesialutviklet for å gi høyt lydtrykk, lav forvrengning og nøyaktig bassgjengivelse.

Designmomenter

Ultra-høytemperaturs polyimide form med CCAW talespole (Copper Clad Aluminum Wire) for lav masse, høy motorstyrke og optimal varmeavledning.

Fordeler med CCAW:

  • 85% aluminium / 15% Kobber tillater større tråd for mer overflateareal.
  • 68% så strømførende som kobber, men kun 40% av massen for en lettere vekt.
  • Ultra-høytemperaturs Polyimide forhindrer smeltet isolasjon ved høy tilført effekt (“brent talespole”).

Etter grundig optimalisering og testing (ved å bruke FEA, Klippel og andre metoder) har vi raffinert en motor med flere kortslutningsringer med et fokusert magnetfelt, et T-polstykke. Resultatet er et lineært magnetfelt over lang vandring, med veldig lav induktanse.

Elementet er bygd opp med et grundig analysert symmetrisk NBR oppheng og Connex spider med integrerte talespolekabler. Alt dette kombinert for å kunne gi en lang lineær vandring, som igjen bidrar til høyt lydtrykk, lav forvrengning og presis bassgjengivelse.

Hybridmembran

Resultatet med vår unike membran som er bygd opp som en hybrid mellom lange papirfiber og glassfiber er en veldig lett membran som likevel er ekstremt stiv og har god egendemping. Sluttresultatet er en membran som opererer som et stempel i frekvensområdet det er ment å arbeide i.

Ventilering

Ventilasjon under støvhetten (luftehull i øvre del av talespolens kropp) og spideren (luftehull i chassiet) er designet for to viktige grunner. Luft varmet opp av talespolen blir ventilert ved hver bevegelse i elementet. Den kontinuerlige utbyttingen av luften i spolegapet motvirker termisk kompresjon og øker elementets effekthåndtering. I tillegg til dette gir luftstrømmen en asymmetrisk komplianse (mekanisk stivhet i oppheng/spider) og redusert støy (forvrengning) som oppstår ved ulineær kompresjon av luft fanget under støvhetten og spideren. Magnetgap med lufting har begrenset effektivitet grunnet for lite volum av luft som forflyttes. Ved høy tilført effekt og lang vandring på elementet, når man virkelig trenger mengder fri luftstrøm, er ikke lufting i magnetgapet alene godt nok.

Magnetskjerming

Alle elementene våre er skjermet for å unngå problemer med flyfrakt da UPS (og andre fraktselskap) har en øvre Gauss (magnetfelt) begrensning. Ettersom Arendal Sound høyttalere og subwoofere blir fraktet rundt hele verden, ville vi ikke risikere at noe ble holdt igjen på flyplassterminalene. Det var helt uaktuelt å bruke svakere motorsystemer enn de fortjener. Vi inngår ikke slike kompromisser.

1723 Series Sammenligning Subwoofere
Finish
Bass 13.8" 13.8" 2 x 13.8" 2 x 13.8"
Byggemateriale High Density Fiberboard (HDF) High Density Fiberboard (HDF) High Density Fiberboard (HDF) High Density Fiberboard (HDF)
Forsterker Avalanche 500DSP - 500W RMS Avalanche 500DSP - 500W RMS Avalanche 1000DSP - 1000W RMS Avalanche 1000DSP - 1000W RMS
Design Lukket Lukket / portet Lukket Lukket / portet
Størrelse 49.2H x 33.5B x 45D cm 63.7H x 45B x 55D cm 54.2H x 42B x 50D cm 71.2H x 50B x 60.9D cm
Vekt 24.5 kg 48.1 kg 41.4 kg 60.1 kg