GRATIS FRAKT

Garanti

Heldigvis for deg og for oss, så er alle Arendal Sound produktene ekstremt godt gjennomtestet i stresstester som er langt hardere enn markedsstandarden. Men feil kan skje, og da skal du vite at du er godt dekket av våre garantier.

Arendal Sound har opptil hele 10 års garanti (5 år på elektronikk) og vi dekker alle kostnader under garantibetingelsene. Vi sørger også for å følge deg opp med den beste kundeservicen på markedet. Du møter ikke kranglete eller motvillig personell, men mennesker med forståelse, og et ønske om å finne ut hvorfor du opplever at produktet ikke fungerer eller sluttet å fungere etter en stund.

Garantien følger produktet så lenge original kvittering fremvises ved behov. Denne kvitteringen må skaffes direkte fra førstegangs kjøper.

Alle Arendal Sound-produktene er designet slik at det vil være enkelt for enhver kunde å bytte ut deler/moduler om noe skulle gå galt. Det kreves verken erfaring eller kunnskap for å få dette til, og det vil kun ta få minutter å få produktet operativt igjen etter mottatt del/modul fra oss.

Har du et problem med ditt produkt, vennligst ta kontakt med oss på service@arendalsound.com for å identifisere feilen. Når dette er gjort og feilen er funnet kan vi sende ut erstatningsdel til deg. Vi er selvsagt behjelpelige med instruksjoner og besvarer hurtig eventuelle spørsmål du måtte ha i forbindelse med utskiftningen. Sammen med den nye delen vil du motta en fraktseddel som du bruker for å returnere den defekte delen til oss (frakt dekket av oss).

Om du skulle foretrekke det, har du også muligheten for å sende komplett produkt tilbake til oss for service. Når du skal sende produktet tilbake til oss er det viktig at du bruker den originale emballasjen eller av tilsvarende kvalitet. Vi er ikke ansvarlige for skader som oppstår på grunn av mangelfull emballasje.

NB! Du må ikke demontere elementer, forsterkere eller andre komponenter fra ditt produkt uten å først ha innhentet instruksjoner og tillatelse fra oss. Det kan føre til at du mister dine garantirettigheter.

Ikke-autoriserte salg

Alle salg utenfor arendalsound.no eller lsound.no (eller tilhørende domener) er ikke autoriserte og vil ikke dekkes av produsentgarantien. Vennligst kontakt oss på salg@arendalsound.com om du har spørsmål.

1723 Series Sammenligning Subwoofere
Finish
Bass 13.8" 13.8" 2 x 13.8" 2 x 13.8"
Byggemateriale High Density Fiberboard (HDF) High Density Fiberboard (HDF) High Density Fiberboard (HDF) High Density Fiberboard (HDF)
Forsterker Avalanche 500DSP - 500W RMS Avalanche 500DSP - 500W RMS Avalanche 1000DSP - 1000W RMS Avalanche 1000DSP - 1000W RMS
Design Lukket Lukket / portet Lukket Lukket / portet
Størrelse 49.2H x 33.5B x 45D cm 63.7H x 45B x 55D cm 54.2H x 42B x 50D cm 71.2H x 50B x 60.9D cm
Vekt 24.5 kg 48.1 kg 41.4 kg 60.1 kg